Introoversigt

De første dage

Onsdag d. 17. august

Vi  mødes kl. 10.00 i hall’en på CBS. Adressen er Solbjerg Plads 3 på Frederiksberg, hvor vi spiser morgenmad sammen i mindre hold for derefter at mødes allesammen. Derefter vil der være en gennemgang af de fag, som I møder på HA(fil.) efterfulgt af uformel hygge og mulighed for at lære dine nye medstuderende og vejledere at kende over en øl eller sodavand i dejlige lounge-omgivelser.

Når vi omkring kl. 16.00 er færdige med programmet på skolen, får I to timer til at gøre jer klar til om aftenen, hvor vi mødes i mindre grupper hos jeres vejledere. Senere på aftenen sætter vi kurs mod en bar, hvor vi igen mødes alle sammen.

Torsdag d. 18 august

Vi mødes kl. 11.30 foran Dalgas Have. Adressen er Dalgas Have 15 på Frederiksberg. Denne dag giver smagsprøve på hvordan det føles at være FLØK’er. Der vil være sociale aktiviteter, hvor du møder dine medstuderende og dine vejledere på nye måder samt får indblik i det faglige indhold du kommer til at møde på FLØK.

 

Rusturen

Fredag d. 19. august – mandag d. 22. august
Vi mødes kl. 8.30 på Sylows Plads på Frederiksberg, hvor der holder en bus der skal fragte os til rusturen på Lolland. Busturen forventes at være 3 timer, så medbring derfor gerne lidt væske og snacks til turen. Når vi ankommer til hytten har vores kokke sørget for frokost, så dette skal ikke medbringes. Vi er hjemme igen mandag i løbet af eftermiddagen.

Mødested: Sylows Plads, 2000 Frederiksberg

MØD OP TIL TIDEN – hvis du er forsinket så giv besked til Maria på 28 55 29 27 eller Rasmus på 29 73 33 27. Så sørger de for, at du kommer med alligevel.

 

 

Dagene efter rusturen

Torsdag d. 25. august

HUSK COMPUTER I DAG!! 

Kl 9.00 er der opsamling for de nye studerende, som ikke har haft mulighed for at deltage på rusturen. Der vil stå 2 vejledere iført FLØK-tshirts og tage imod jer.

Mødested: Foran Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg.

Medbring: Computer (Dette er vigtigt for at kunne deltage i dagens arrangement)

Alle andre mødes klokken 10:00 til et heldagsarrangement. Først vil en række forskellige mennesker både fra CBS og udefra komme og fortælle om, hvordan I kan bruge dem i løbet af jeres studietid. Derefter har vi Tour de CBS, hvor I bliver vist rundt på CBS’ campus, så I kan finde rundt på skolen.

Sidst på dagen tager vi i Frederiksberg Have for at spille en omgang rundbold. Her kan du udfordre dine vejledere og vinde fine præmier.

Mødested: Dalgas Have, lokale D1Ø089 på  (øst afdeling, 1. sal, lokale 89)

 

Fredag d. 26. august

Vi mødes klokken 10.00 til en informativ formiddag, hvor bl.a. CBS Students kommer forbi. Derefter tager vi ind mod centrum til en tur rundt i København med efterfølgende kanalrundfart.
 Dagen slutter af med et brag af en fest i indre by på en bar, hvor vi har sørget for gode priser og fantastisk stemning.

Mødested: Dalgas Have, lokale D1Ø089 på  (øst afdeling, 1. sal, lokale 89)

 

Mandag d. 29. august
Vi mødes klokken 9.00 til en dag, hvor i bliver introduceret til, hvad det vil sige at studere. Vi har planlagt en skøn dag, hvor vi får nogle af de forelæsere, som I møder på første år af studiet til at holde en prøveforelæsning, således at I kan prøve hvad det vil sige at være HA(fil.) studerende. Dagen vil i samarbejde med forelæsere, jeres mentorer og vejledere blive en sjov dag, hvor I bliver udfordret fagligt og socialt.

Vi slutter dagen af med et besøg på Department of Management, Politics and Philosophy (MPP), hvor studielederen af HA(fil.) Morten Thaning, vil byde jer velkommen til studiet og byder i denne forbindelse på en lille forfriskning. I får muligheden for at se, hvor al forskning og undervisningsplanlægning af jeres nye studie foregår, og I får mulighed for at møde flere af de store profiler der står bag HA(fil.)

Mødested: Solbjerg Plads, lokale 213

 

Tirsdag d. 30. august
Sidste dag i introforløbet. Vi mødes klokken 9.00 til en heldagscase og er færdige klokken 16. Indholdet af casen vil vi ikke røbe, men da det er en business case forventer vi, at alle møder op i business suits. Man kan kun komme underdressed! I vil ikke gå glip af denne dag, som altid er en kæmpe succes.

Mødested: Hall’en på Kilen

Når vi er færdige klokken 16 får I nogle timer fri, inden vi om aftenen mødes klokken 18.30 til et brag af en afslutningsfest.

Adressen til afslutningsfesten følger snarest.

 

Torsdag d. 1. september

Denne dag er officielt jeres første skoledag og kaldes Responsibility Day. Her vil bl.a. være velkomst fra studieleder Morten Thaning. Dagen begynder kl. 9.00 og forløber som en en casekonkurrence, hvor der er fine præmier til vinderholdet.

I kan finde mere info HER

 

Vi glæder os enormt meget til disse dage og til at møde jer.