Den første dag

Lørdag d. 19. august

Vi mødes kl. 10.00 i hall’en på CBS (kig efter jeres vejledere med FLØK T-shirts). Adressen er Solbjerg Plads 3 på Frederiksberg, hvor vi spiser morgenmad sammen i mindre hold, for derefter at mødes allesammen. Der vil være en gennemgang af de fag, som I møder på HA(fil.) efterfulgt af uformel hygge og mulighed for at lære dine nye medstuderende og vejledere at kende over lidt drikkelse i dejlige lounge-omgivelser.

Når vi omkring kl. 16.00 er færdige med programmet på skolen, får I to timer til at gøre jer klar til om aftenen, hvor vi igen mødes i mindre grupper hos jeres vejledere. Senere på aftenen sætter vi kurs mod en bar, hvor vi mødes alle sammen.

Mødested: Hovedindgang på CBS – Solbjerg Plads 3, Frederiksberg, 2000 København.

Rusturen

Søndag d. 20. august – onsdag d. 23. august

Vi mødes kl. 10.30 til en formiddag, der giver dig indblik i, hvad det vil sige at være FLØK’er. Der vil være sociale aktiviteter, hvor du møder dine medstuderende og dine vejledere på nye måder, samt en fornemmelse af det faglige indhold, du kommer til at møde på FLØK.

Kl. 13. drager vi med bus mod Fyn fra Frederiksberg mod årets fedeste rustur. Busturen forventes at vare 3 timer, så medbring derfor gerne lidt væske og snacks til turen, da næste måltid først bliver aftensmad i hytten kl. 19. Vi er hjemme igen onsdag i løbet af eftermiddagen.

Mødested: SP213

 

Dagene efter rusturen

Lørdag d. 26. august

HUSK COMPUTER I DAG!! – Dette er vigtigt for at kunne deltage i dagens arrangement

Kl. 9.00 er der opsamling for de nye studerende, som ikke har haft mulighed for at deltage på rusturen. Der vil stå 2 vejledere iført FLØK T-shirts og tage godt imod jer.

Kl. 10:00 mødes alle til endnu en herlig introdag.
Først skal vi ud på Tour de CBS, hvor I vil blive vist rundt på hele CBS’ campus, så I kan finde rundt på skolen. Derefter spiser vi frokost og hygger os igennem en dag fyldt med sociale aktiviteter og sessions i mindre grupper. Sidst på dagen tager vi alle sammen i Frederiksberg Have for at spille en omgang rundbold. Her kan du udfordre dine vejledere og vinde fine præmier.

Mødested for opsamling: SPS13

Mødested for resten: SPS07

Søndag d. 27. august

Vi mødes klokken 09.30 hvor formiddagen vil byde på hygge og god stemning, inden vi alle sammen tager ind mod centrum til en tur rundt i København med efterfølgende kanalrundfart. Dagen slutter af med et brag af en fest i indre by på en bar, hvor vi har sørget for gode priser og fantastisk stemning.

Mødested: SP213

Tirsdag d. 29. august

Vi mødes klokken 9.30 til en morgen med en række spændende forskellige mennesker både fra CBS og udefra, der vil komme og fortælle, hvordan de kan være relevante for jer i løbet af jeres studietid. Derudover vil I blive introduceret til, hvad det vil sige at studere. Vi har nemlig planlagt en skøn og lærerig dag, hvor vi får nogle af de forelæsere, som I møder på det første år til at holde en prøveforelæsning, således at I kan se, hvad det vil sige at være HA(fil.) studerende. Vi har dernæst fået en færdiguddannet FLØK´er til at kigge forbi, samt stablet et fedt, fagligt og meget filosofisk arrangement på benene, som I ikke vil gå glip af!

Vi slutter dagen af med et besøg på Department of Management, Politics and Philosophy (MPP), hvor studielederen af HA(fil.) Morten Thaning, vil byde jer velkommen til studiet og byder i denne forbindelse på en lille forfriskning. I får muligheden for at se, hvor al forskning og undervisningsplanlægning af jeres nye studie foregår, og I får mulighed for at møde flere af de store profiler, der står bag HA(fil.)

Mødested: SP213

Onsdag d. 30. august

Sidste dag i introforløbet. Vi mødes klokken 9.00 til en heldagscase, som slutter klokken 16. Indholdet af casen vil vi ikke røbe, men da det er en business case, forventer vi, at alle møder op i business suits. Man kan kun komme underdressed! I vil ikke misse denne dag, som altid er en kæmpe succes.

Mødested: SP213

Når vi er færdige klokken 16, får I nogle timer fri, inden vi om aftenen mødes klokken 18.30 til et brag af en afslutningsfest.

Adressen til afslutningsfesten følger snarest.

Mandag d. 1. september

Denne dag er officielt jeres første skoledag og kaldes Responsibility Day. Her vil der bl.a. lyde en velkomst fra studieleder Morten Thaning. Dagen begynder kl. 9.00 og forløber som en casekonkurrence, hvor der er fine præmier til vinderholdet.

I kan finde mere info HER – Responsibility Day 2017

 

OBS: MØD ALTID OP TIL TIDEN – hvis du er forsinket så giv besked til Mia på 42 77 79 15 eller Kasper på 61 10 86 37. Så skal i nok nå med alligevel!

 

Vi glæder os enormt meget til disse introdage og til at møde jer.